Pregatiti de o noua zi, o noua saptamana?
Every day is a choice.. Your body is a temple, take good care of it!

Kangoo Jumps

Este unul dintre cele mai moderne tipuri de aerobic fiind foarte eficient şi distractiv.
În timpul antrenamentelor de Kangoo Jumps se solicită musculatura întregului corp, dar mai ales fesierii, coapsele şi abdomenul.
Antrenamentele făcute cu regularitate ajută la eliminarea ţesutului adipos, dezvoltarea forţei musculare, mobilitate, coordonare şi rezistenţă.
Acest tip de aerobic se poate practica de orice persoană, chiar şi de către cele care nu au mai practicat aerobic înainte.

Zumba

Este programul de aerobic care reuseste sa sparga tiparele. Dupa doar cateva sedinte vei observa o schimbare in viata ta, deoarece dupa fiecare ora de Zumba Aerobic la care participi te incarci cu energie si pofta de viata.
Zumba a pornit dintr-un mic studio din Statele Unite si s-a transformat peste noapte intr-un fenomen de amploare internationala, cu milioane de fani in intreaga lume. Ritmurile frenetice, muzica distractiva, miscarile provocatoare, pasii de dans combinati cu exercitii de tonifiere te vor transforma si pe tine in fan! Cu Zumba Aerobic te vei incarca cu energie, vei elimina kilogramele in plus si vei invata coregrafii distractive la cele mai in voga melodii.

Cycling-ul

Este un antrenament cardio intens, excelent pentru slăbit și arderea caloriilor acumulate în timpul zilei sau în timpul anilor.
În timpul ședinței  de cycling, se lucrează toți mușchii corpului, dar în special coapsele, fesierii, abdomenul și inima.
Antrenamentul se desfășoară utilizând biciclete speciale de interior și sub atenta îndrumare a instructorului.
Tehnica pedalatului, concentrarea și ritmul sunt elemente ce desăvârșesc un antrenament reușit, în timpul ședinței de cycling fiind arse între 800 și 1000 de calorii.

Pilates

Practicand exercitiile de Pilates, vei reusi sa iti transformi corpul fara sa generezi masa musculara – datorita miscarilor specifice. Corpul tau va fi cu adevarat tonifiat, vei avea abdomen plat si picioare suple.
Exercitiile sunt executate in diverse pozitii – intins sau in picioare – au o intensitate moderata, asadar poti practica Pilates fara sa ai o pregatire prealabila.

TRX ( Total Rezistance eXercice )

La TRX Suspension Training corpul este suspendat cu ajutorul a doua corzi si isi foloseste propria greutate in diferite planuri de inclinare. Poti sa faci antrenamente de Interval Training, Strenght si Cardio si iti este chiar recomandat sa te duci la TRX daca ai probleme cu incheieturile, cu spatele sau daca te afli intr-o perioada de recuperare medicala.